Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου την 27 Μαΐου 2013 συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης χώρου του σχολείου μας στον υπο-σύσταση Σύλλογο Ελλήνων Πάλη, παρουσία των περισσότερων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του προέδρου και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, της προέδρου και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, καθώς και σημαντικού αριθμού Γονέων.

Ο Δήμαρχος κος Ορφανός δεσμεύτηκε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και των παριστάμενων Γονέων ότι θα σεβαστεί την ομόφωνη αρνητική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για το συγκεκριμένο θέμα ακόμα κι αν το εισηγηθεί η Δ.Ε.Π.  

Την αποδοχή πέραν πάσης αμφισβήτησης της ομόφωνης αρνητικής απόφασης της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής εξέφρασαν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων καθώς και όσοι δημοτικοί σύμβουλοι πήραν το λόγο.

Ευχαριστούμε τους Γονείς καθώς και όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια που κάναμε για να μείνει το σχολείο μας ανεπηρέαστο από καταστάσεις  που θα επηρέαζαν την ομαλή λειτουργία του.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων.

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.