Εγγραφές Α' Δημοτικού

Οι εγγραφές στην Πρώτη ( Α΄ ) τάξη πραγματοποιούνται από 1 μέχρι 20 Ιουνίου 2014.  

Φέτος θα εγγραφούν τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2008.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή:

1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. (Θα πρέπει να έχει εκδοθεί τους 3 τελευταίους μήνες. Αναγράφεται ολογράφως η ημερομηνία γέννησης)

2. Επίδειξη του βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού (ή προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης παιδίατρου). Ελέγχονται τα υποχρεωτικά εμβόλια.

3. Αποδεικτικό στοιχείο (μισθωτήριο κατοικίας ,συμβόλαιο αγοράς, εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός  Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Δ.Α.Π.) από το οποίο–κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου- φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή(Α.Δ.Υ.Μ.). (Δίνεται από το σχολείο και μπορεί να κατατεθεί το Σεπτέμβριο).

5. Βεβαίωση φοίτησης-παρακολούθησης νηπιαγωγείου (H εγγραφή – για όσους αδυνατούν να προσκομίσουν τη βεβαίωση φοίτησης- γίνεται μετά από σχετική έγκριση του Δ/ντή Εκ/σης. Οι γονείς θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση για τους λόγους της μη φοίτησης στη Δ΄Δ/νση Π. Ε.- Καλαμακίου 97.)

 

Πληροφορίες για τις εγγραφές στο Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, κο Νικόλαο Μπότση.   τηλ.: 2109829800.

 

ΩΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 08.15 – 11.30 & 13.30-14.10 (Δευτέρα έως Παρασκευή)

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.