Απόφαση Σχολικής Επιτροπής

Την Παρασκευή 17/5/2013  σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Σχολική Επιτροπή της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου τέθηκαν προς έγκριση δύο πολύ σημαντικά θέματα που αφορούσαν την λειτουργία χώρων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου.

·   Παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων προς εκμετάλλευση σε Αθλητικό Σωματείο Ελληνορωμαϊκής Πάλης την επόμενη χρονιά

·   Παραχώρηση αιθουσών διδασκαλίας και της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Κ.Δ.Α.Π. (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης) για τους καλοκαιρινούς μήνες (15 Ιουνίου έως 30 Ιουλίου 2013).

Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις και στοχευμένες παρεμβάσεις των εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και της Διεύθυνσης του Σχολείου, αποφασίστηκε από τα Τακτικά μέλη της Σχολικής Επιτροπής:

·  η ομόφωνη καταψήφιση για την παραχώρηση προς εκμετάλλευση σε Αθλητικό Σωματείο Ελληνορωμαϊκής Πάλης

·  η ομόφωνη έγκριση για την λειτουργία του Κ.Δ.Α.Π. κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.