Χορωδία

 Χορωδία

Η συμμετοχή σε ένα φωνητικό σύνολο όπως μια παιδική χορωδία, αποτελεί μια πολύ όμορφη εμπειρία στη ζωή ενός παιδιού. Παράλληλα, με την φωνητική εξάσκηση, την εκμάθηση τραγουδιών και την προσαρμογή στο μουσικό αυτό σύνολο, το παιδί αναπτύσσει βασικές δεξιότητες, όπως τη μελωδικότητα, την αίσθηση του ρυθμού, την αίσθηση της αρμονίας και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία για την μετέπειτα πιθανή καλλιτεχνική πορεία του.

Επιπλέον, ο ρόλος μιας παιδικής χορωδίας δεν είναι μόνο ψυχαγωγικός αλλά πολύ πιο σπουδαίος. Είναι μορφωτικός, παιδαγωγικός, κοινωνικός. Παράλληλα δηλαδή με τη μουσική καλλιέργεια και ευχαρίστηση που προσφέρει στα παιδιά, συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Σημαντική επίσης, είναι η εμπειρία των συναυλιών, με την ενεργή παρουσία της χορωδίας στις εκδηλώσεις του σχολείου.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο | Δάσκαλος: Γιώργος Πατσιώτης

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.