Ποδόσφαιρο

 Ποδόσφαιρο

Οι εναλλαγές στην ταχύτητα, οι αλλαγές κατεύθυνσης, η αγωνία για την κατοχή της μπάλας, η συνεργασία για ένα κοινό σκοπό. Σε κάποιες έρευνες έχει αποδειχτεί ότι το ποδόσφαιρο έχει περισσότερο οφέλη από το απλό τρέξιμο και σε γρηγορότερο χρόνο.

Βοηθά στην βελτίωση της αερόβιας και αναερόβιας ικανότητας καθώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού εναλλάσσεται το αργό τρέξιμο με το δυνατό sprint, κάτι που βοηθάει τον οργανισμό να προσαρμόζεται σε νέα ερεθίσματα. Η συστηματική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο βελτιώνει την μυϊκή δύναμη, την οστική πυκνότητα και τη ισορροπία. Αυτά τα τρία στοιχεία βοηθούν σημαντικά την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο | Δάσκαλος: Μάνος Μπαρμπαρής

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.