Παραδοσιακός χορός

 Παραδοσιακός Χορός

Οι παραδοσιακοί χοροί είναι προσιτοί για όλες τις ηλικίες. Ο καθένας μπορεί να μάθει και να εισχωρήσει μέσα στον υπέροχο κόσμο της παραδοσιακής μουσικής από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Τι κερδίζουν τα παιδιά συμμετέχοντας σε μαθήματα Παραδοσιακών Χορών

Η πολιτιστική κληρονομιά που αποκομίζουν τα παιδιά είναι πολύ σημαντική. Οι παραδοσιακοί χοροί είναι κομμάτι της ιστορίας μας και αυτό βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν τα ήθη και τα έθιμα που έχει κάθε περιοχή της Ελλάδας. Επίσης έρχονται σε επαφή με άλλα παιδιά και μαθαίνουν να δουλεύουν ομαδικά.

Αποκτούν νέες εμπειρίες και μαθαίνουν πολλά νέα πράγματα για τη μουσική. Πέρα όμως από τα πνευματικά οφέλη που έχει η ενασχόληση με τους παραδοσιακούς χορούς, τα μαθήματα είναι συγχρόνως και σωματική άσκηση. Ο χορός είναι η πιο ευχάριστη γυμναστική που τα βοηθάει να μάθουν το σώμα τους και να έχουν ρυθμό.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο | Δασκάλα: Γιώτα Μπουραντώνη

 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.