Από αύριο 01.06.2020 η επάνοδος στο σχολείο

Αύριο, Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, επιστρέφουν οι μαθητές του σχολείου μας στα θρανία τους.

Η συγκίνηση είναι το ίδιο μεγάλη (τόσο για τους δασκάλους όσο και για τους γονείς και μαθητές) όπως και όταν ξεκίνησε η τρέχουσα σχολική χρονιά.

Οι μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες με νέα δεδομένα, όχι μόνο ως προς τη διάταξη του χώρου, αλλά και ως προς τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου.

Η νέα πραγματικότητα βρίσκει τους μικρούς μας μαθητές να παρακολουθούν το μάθημα διατηρώντας αποστάσεις από τους συμμαθητές τους και το/τη δάσκαλο/α. Τα διαλλείματα θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες, χωρίς να μπορούν να δουν όλους τους φίλους τους. Το κυλικείο θα παραμείνει κλειστό και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το αγαπημένο τους τοστ που με μεράκι θα τους ετοίμαζε η κ. Άντζελα.

Όμως, όλα τα παραπάνω έχουν ένα και μόνο σκοπό: να  παραμείνουμε όλοι υγιείς!

Όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ (δείτε περσσότερα εδώ) έχουν ως στόχο την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοιού SARS-COV-2 (COVID-19).

Η εξοικείωση των παιδιών με τα νέα μέτρα πρόληψης και οι οδηγίες ατομικής υγιεινής αποτελούν τα πιο σημαντικά βήματα για την ομαλή επάνοδο των παιδιών μας στις σχολικές αίθουσες.

Το ΔΣ του Συλλόγου γονέων εύχεται καλή αρχή και πάλι σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη στους δασκάλους και τους γονείς.

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.