Οι "Μικροί Μάγειρες" στο ΚαρναβΆλιμος

Αγαπητοί γονείς,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σχετικά με την συμμετοχή του σχολείου μας στην αποκριάτικη παρέλαση του δήμου μας "ΚαρναβΆλιμος", όσοι συμμετέχουν στην παρέλαση παρακαλούνται όπως προσέλθουν στο σημείο συνάντησης επί της Λεωφ. Καλαμακίου και Νίκης μέχρι τις 11:15 πμ. το αργότερο.

 

Να φοράτε την στολή σας και όσοι θέλετε μπορείτε να έχετε μαζί σας σερπαντίνες και σφυρίχτρες. Επίσης όσοι έχετε ξύλινες κουτάλες να τις φέρετε μαζί σας (όχι μεταλλικές - inox για την ασφάλεια των παιδιών)!

 

Κατά την διάρκεια της παρέλαση θα κρατάμε το πλακάτ του σχολείου που θα αναγράφει "3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου", ενώ ο δήμος μας παρέχει και άρμα για το οποίο τον ευχαριστούμε θερμά!

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κα. Έφη Παναγοπούλου.

 

Σας ευχαριστούμε 

εκ του ΔΣ

 

Ώρα προσέλευσης επί της Λεωφ. Καλαμακίου και Νίκης  μέχρι τις 11:15 πμ

 

 

ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ !!!

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.