Έναρξη Νέας Σχολικής Χρονιάς

Επιστροφή στα θρανία!

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για το νέο διδακτικό έτος 2018-2019. Το σχολείο μας ανοίγει ξανά τις πόρτες του, για να υποδεχτεί γονείς και μαθητές στους χώρους του. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί, όπου όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, θα ευχηθούμε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη έμπνευση, δύναμη και υπομονή. 

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, εύχεται από μεριάς του καλή σχολική χρονιά και καλεί όλους τους γονείς που επιθυμούν να βοηθήσουν ενεργά στο έργο του, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Κα. Παναγοπούλου Έφη (τηλ. 6932 606 992). 

 

Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τις σχολικές τσάντες. 

Νέα ενημέρωση: Οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο με τις σχολικές τους τσάντες και θα σχολάσουν στις 11:30πμ.

Από το ΔΣ.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.