Σχολικοί Αγώνες Σκάκι Νοτίων Προαστίων

Οι ατομικοί αγώνες σκάκι θα διεξαχθούν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και οι ομαδικοί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018. Η έναρξη είναι στις 10:00 στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Ευρωπαϊκό Πρότυπo (Ροδοπόλεως 26, Ελληνικό). Οι συμμετοχές θα πρέπει να δηλωθούν το αργότερο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2018.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να συναντήσουν την κυρία Σοφία Περρου, την δασκάλα στο σκάκι, το Σάββατο στο σχολείο 11:00-13:00. Για το ομαδικό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί έχουμε δικαίωμα ως σχολείο να κατεβάσουμε μόνο 2 ομάδες. Η κάθε ομάδα θα έχει 4 βασικούς παίκτες και 2 αναπληρωματικους. Από τους βασικούς υποχρεωτικά ένα κορίτσι. Η συγκεκριμένη φάση του τουρνουά είναι δωρεάν.

Ψηφιακό Σχολείο

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Ασκήσεις - Δημιουργική Απασχόληση

Α' ΤΑΞΗ

Β' ΤΑΞΗ

Γ' ΤΑΞΗ

Δ' ΤΑΞΗ

Ε' ΤΑΞΗ

ΣΤ' ΤΑΞΗ

 

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.