ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

 

 

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνωνσας ενημερώνει για την νέα κίνηση ανταποδοτικότητας προς τα μέλη του.

  

Προχωρήσαμε στην έκδοση Kάρτας Mέλους, την οποία θα λαμβάνουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλημε την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής προς τον Σύλλογο Γονέων, που ανέρχεται στο ποσό τον 20€ ανά οικογένεια.

 

Η κάρτα θα είναι ονομαστική, θα αναγράφονται τα ον/μα των Γονέων & Κηδεμόνων των παιδιών και θα έχει ημ/νια λήξεως.

 

Η Κάρτα Μέλους θα λειτουργεί ως εκπτωτική σε διάφορες τοπικές επιχειρήσεις, όπου ο Σύλλογος έχει έρθει σε επικοινωνία/ συνεργασία και παρέχουν αξιόλογες εκπτώσεις προς τα μέλη μας.

 

Επιπλέον θα έχει αρίθμηση μέλους που θα χρησιμοποιηθεί σε ενέργειες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

 

Η λίστα των επιχειρήσεων που θα προσφέρουν εκπτώσεις και προνόμια στα μέλη του Συλλόγου Γονέων θα αναγράφονται σε σελίδα στο site του Συλλόγου.

 

Η κάρτα θα ανανεώνεται με την έναρξη της κάθε σχολικής χρονιάς και με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής, ενώ θα προστίθενται συνεχώς και νέες επιχειρήσεις.

 

Οι γονείς που έχουν καταβάλλει ήδη την ετήσια συνδρομή τους για το σχολικό έτος 2019-2020, θα παραλάβουν την κάρτα τους στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση ή το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως και τις 13:00 το μεσημέρι.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.